Brichete din rumegus fag

Brichete din rumegus fag

Brichete de rumegus din fag

Brichete de rumegus din fag ecologice pentru foc.

Pretul pe tona de brichete rumegus 100% fag 1600 lei tona, tva inclus..

Pentru comenzi: 0769095050


Brichete de rumegus inlocuiesc cu mare succes lemnul de foc utilizat pe scara larga in Romania si nu numai, brichete de rumegus din fag au o putere calorica sporita si posibilitati sporite de stocare. Este sigur, curat si ECOLOGIC! Tehnologia de fabricare prin uscare suplimentara, presare fara lianti face posibila refolosirea rumegusului transformandu-l intr-un combustibil ce poate aduce economii fata de alti/alte tipuri de combustibili cu pana la 30%. Poate inlocui cu succes carbunele, cocsul, lemnul si gazele naturale. Mai mult, poate fi folosit fara a modifica sobele sau centralele termice pe lemne. Acest produs se adreseaza atat consumatorului casnic cat si celor industriali. Brichete de rumegus sunt obtinute din rumegus fag, au un randament foarte bun din punct de vedere al arderii lor, dar si al calitatii materialului (rumegusul fiind uscat la 10 %) brichete rumegus fag putand fi utilizate in sobe normale pentru lemn de foc, in centralele termice ce functioneaza pe lemn, in sobe de teracota, seminee, precum si pentru gratare.

Brichetele de rumegus ofera o putere calorica de 2 ori mai mare decat a lemnului de foc obisnuit, se poate folosi singura sau in amestec cu lemn de diverse esente.
P. C. 5000 – 5500Kccl / kg
Cenusa rezultata maxim 1,5%
Densitate 950 kg / mc
Umiditate 8-10 %
Temp. de ardere 900-1200 grade C
Brichetele sunt ambalate in saci de plastic a cate 22 kg / sac. Sacii de brichete rumegus se paletizeaza 81 saci de brichete pe un palet, greutatea unui palet este de: 1782kg.

Instructiuni de folosire
Intrucat brichetele de rumegus isi maresc volumul in timpul arderii, nu este indicat sa incarcati complet camera de ardere; Plasati cateva brichete in camera de ardere si aprindeti-le. Aprinderea necesita mult aer, de aceea este indicat ca valvele de admisie a aerului sa fie deschise pana ce brichetele de rumegus ard cu flacara, apoi admisia aerului trebuie redusa. Daca nu este suficient aer, sau prea mult, procesul de ardere poate fi incomplet. Sunt indicate pentru orice tip de centrale termice (cu tiraj normal, cu sau fara gazeificare), boilere , seminee, teracote, sobe de gatit, tabere scolare, pizzerii etc.

1 kg brichete = 4 kg lemn
1 kg brichete = 0, 600 combustibil lichid
PENTRU ASI PASTRA CALITATEA, BRICHETELE DE RUMEGUS TREBUIE PASTRATE IN LOC USCAT!

Brichete rumegus la cel mai bun pret

Brichete de rumegus cu transport gratuit!

brichete de rumegus

brichete de rumegus

brichete de rumegus

brichete de rumegus

brichete de rumegus

brichete de rumegus